PRESSMEDDELANDE 2017-05-19: Ny styrelse i Sponsrings & Eventföreningen!


PRESSMEDDELANDE 2017-05-19

 

Ny styrelse i Sponsrings & Eventföreningen!

 

I samband med Sponsrings & Eventföreningens årsmöte valdes Jessica W Sandberg, Content Creation Director River, Christina Thörnvall, Brand Manager Uniper, Malin Eldh, VD Eldh Konsult, tre mycket tongivande representanter från upplevelse- och kommunikationsbranschen, till styrelsen på två år.

 

”Kommunikation ska få dig som mottagare att vibrera, reagera och agera. Min drivkraft i livet är att hela tiden utvecklas både som yrkes- och privatperson samt utmana samhället i stort och smått. Att kombinera detta med att jag älskar att vara med där det händer är anledningen till att jag tackade ja till att sitta i SEFS styrelse. Att få vara en del av den förändringsresa som påbörjats och bidra med mina kunskaper och erfarenheter inom PR och kommunikation känns så sjukt pepp”

- Jessica W Sandberg, River

 

”Sponsrings- och eventbranschen är fantastiskt spännande och framgångsrik och har en enorm potential. Jag ser fram emot att få vara med och ta nästa steg tillsammans med styrelsekollegor och alla engagerade medlemmar i föreningen”

- Christina Thörnvall, Uniper

 

”Med lång och bred erfarenhet inom branschen och med ett stort engagemang ser jag fram emot att får vara med och bidra i styrelsearbetet för att leda och utveckla föreningen och vår industri ytterligare. SEFS står inför en spännande utveckling och jag är mycket glad att få vara med på denna resa och forma framtiden.”

- Malin Eldh, Eldh Konsult

 

Jessica W Sandberg, Christina Thörnvall och Malin Eldh får sällskap av sittande/omvalda styrelseledamöter:

 

Ricky Strandberg, Styrelseordförande och VD ECLECT

Niklas Turner Olovzon, Vice ordförande och VD Passion Lab

Cecilia Perlind, General Manager Communication KANTAR SIFO

Karl Skoog, Head of Marketing Fotografiska

Elin Melin, Sponsorchef Cancerfonden

Jennifer Carlsson, Varumärkeschef NCC

Johan Pagerup, Head of sponsoring FEI Championships 2017 Got Event

 

”Det känns utmärkt att stärka upp styrelsen med dessa starka personligheter som brinner för branschen. Våra nya medlemmar kommer att bidra med energi och mycket erfarenhet, framförallt från PR, digitalt, hybridorganisationer och affärsutveckling. Vi delar alla en stark tro på värdeskapande kommunikation byggd på intressen och upplevelser. Det kommer att bli ett utvecklande år för SEFS och vi fortsätter utmana hur människor möter varumärken”

- Ricky Strandberg, Styrelseordförande Sponsrings & Eventföreningen

 

Mer om Sponsrings & Eventföreningen på www.sefs.se

 

För mer information, vänligen kontakta:

 

Niklas Birgetz 
VD Sponsrings & Eventföreningen
niklas.birgetz@sefs.se, + 46 (0) 70 782 68 16

 

Ricky Strandberg 
VD ECLECT och Styrelseordförande Sponsrings & Eventföreningen
ricky.strandberg@eclect.se, +46 (0) 70 669 35 44

 

Om Sponsrings & Eventföreningen
Sponsrings & Eventföreningen är branschorganisationen som driver och utvecklar sponsrings- och evenemangsindustrin. Föreningen startades 1986 och är idag den ledande svenska organisationen inom området. Bland de drygt 300 medlemsföretagen återfinns ett stort urval av köpare, rättigheter samt konsulter och leverantörer från alla delar av branschen.
Share this