Key Account Manager till Blixten & Co

Key Account Manager till Blixten & Co

Vi på Blixten & Co brinner för det som händer på och bakom scenen. Vi säljer allt från oförglömliga konserter, spännande föreställningar, roliga humorshower och svettiga klubbkvällar till operaföreställningar i kalkbrott, kreativa dansföreställningar, intima akustiska spelningar ochrepresenterar även ett 70-tal av Sveriges mest framstående artister.

Vi är stolta över att jobba med svenska och utländska artister – de folkkära såväl som de nya stjärnorna. Tillsammans med dem producerar, säljer och marknadsför vi den bästa underhållningen, som enligt oss upplevs bäst live på en scen. Blixten & Co präglas av en entreprenörsanda och har sedan starten 2006 framgångsrikt etablerat sig som en stark aktör på marknaden. Vår företagskultur kännetecknas av prestigelöshet och professionalism i alla led. Sedan 2011 driver vi ett aktivt jämställdhets- och mångfaldsarbete och detta är en viktig del av vår värdegrund. Våra värdeord är mod, tydlighet, engagemang och glädje. www.blixten.se

Nu söker vi en Key Account Manager till vår avdelning som jobbar med Samarbeten & Partners och som är bryggan mellan Blixten & Co och våra kunder. Du har fullt affärs- och budgetansvar för en lönsam försäljningstillväxt och du brinner för att skapa samarbeten i gränslandet mellan varumärken, underhållning och fans.

För rätt kandidat är detta en fantastisk chans att få vara med och påverka bolagets utveckling och tillväxt.

 

Läs mer om tjänsten & hur du ansöker HÄR

Share this