Kalender

Kalendarium

Kalendariet ger dig en översikt över Sponsrings & Eventföreningens olika aktiviteter och utbildningar. Du som är medlem har även möjlighet att själv lägga upp egna evenemang i kalendern (dessa visas då i ljusblått, SEFS-aktiviteter visas i mörkblått). För att publicera ett evenemang i kalendern, logga in i rutan till höger och klicka sedan vidare på länken ”Skapa innehåll”.
Månadsöversikten är begränsad till att visa två evenemang per dag. Klicka på ett datum eller på "dag" i kalenderns övre kant för att se samtliga aktiviteter en viss dag.
SEFS SEFS
Medlem Medlem

fredag, november 17 2017

Tid Poster
Hela dagen
 
08:00

Välkommen på frukostseminarium med WOC Marketing & FELD Entertainment på Friends Arena

 

WOC Marketing representerar FELD Entertainment i Sverige och deras evenemang Disney On Ice, Marvel Universe Live och Monster Jam. Under dagens seminarie får ni ta del av hur man arbetar med dessa stora internationella evenemang som bara i Sverige lockade över 250,000 gäster förra året!

Vi diskuterar hur FELD i samband med dessa evenemang arbetar med sponsring och partnerskap. Det blir både ett internationellt- och regionalt perspektiv. Dessutom får ni möta Sveriges ende Monster Jam-förare!

 

Ni kommer även få höra om sammanslagningen mellan Stockholm Live och Friends Arena och hur framtiden för arenan ser ut. 

Eftersom seminariet sker dagen före Monster Jam eventet på Friends Arena, så kommer vi även få en titt bakom kulisserna på den stora showen!

 

Vi bjuder som vanligt på frukost dessutom har alla som deltar chans att vinna biljetter till evenemanget som startar dagen efter då vi lottar ut flera biljettpaket!


Varmt välkomna!

 

Agenda, fredag 17/11, Loge 40

08.00 Frukost & mingel 

08.30 Programstart, SEFS hälsar välkommen

08.35 Bo Wahlfeldt, VD på WOC Marketing, presenterar de olika evenemangen och arbetet med dem.

08.50 Andreas Sand, CFO på Stockholm Live, berättar om sammanslagningen mellan Stockholm Live (med arenorna Tele2 Arena, Ericsson Globe, Hovet & Annexet) och Friends Arena.

09.05 Intervju med Alx Danielsson, den ende svenske Monster Jam föraren berättar hur det är att köra och göra volter med den 4500 kg tunga monstertrucken.

09.15 Frågor, avslut och mingel.

(09.30 För dem som vill så kan man komma ner och göra ett besök bakom kulisserna på arenan.)

 

 ANMÄL DIG HÄR!

 

 

www.WOC.se  /  www.feldentertainment.com  /  www.friendsarena.se