Kalender

Kalendarium

Kalendariet ger dig en översikt över Sponsrings & Eventföreningens olika aktiviteter och utbildningar. Du som är medlem har även möjlighet att själv lägga upp egna evenemang i kalendern (dessa visas då i ljusblått, SEFS-aktiviteter visas i mörkblått). För att publicera ett evenemang i kalendern, logga in i rutan till höger och klicka sedan vidare på länken ”Skapa innehåll”.
Månadsöversikten är begränsad till att visa två evenemang per dag. Klicka på ett datum eller på "dag" i kalenderns övre kant för att se samtliga aktiviteter en viss dag.
SEFS SEFS
Medlem Medlem

onsdag, november 15 2017

Tid Poster
Hela dagen
 
08:00

Välkommen på nästa utbildning med JuristPanelen. 

Dagens ämne behandlar GDPR som är en förkortning av The General Data Protection Regulation, på svenska kallad Dataskyddsförordningen. Det är en ny europeisk lag för hantering av personuppgifter och ökat integritetsskydd som träder i kraft den 25:e maj 2018. Det betyder striktare regler för alla oss som driver ett företag eller en organisation när vi hanterar personuppgifter, och det kräver nya rutiner och förfaringssätt för en säker hantering av personuppgifter. 

Den 25 maj 2018 kommer nya regler för personuppgiftshantering inom EU. Reglerna kommer att stärka skyddet för den personliga integriteten, ge företag fler skyldigheter och individer fler rättigheter. Reglerna innebär dessutom strängare påföljder för den som bryter mot reglerna. Alla företag som på något sätt behandlar uppgifter som direkt eller indirekt kan kopplas till en person, berörs av reglerna. Förordningen ställer långtgående krav på kontroll och dokumentation av företags personuppgiftshantering. Maria Winckler, advokat på MAQS Advokatbyrå, kommer att gå igenom vad den nya dataskyddsförordningen innebär för era verksamheter. Maria kommer också att gå igenom vad som behöver göras för att kunna leva upp till de nya kraven, och för att bättre kunna bemöta frågor från anställda, kunder och samarbetspartners. Det kommer finnas gott om tid för frågor.

 

Denna utbildning arrangeras både i Göteborg & Stockholm. Välj den ort och det datum som passar dig bäst. Bjud gärna in fler kollegor från andra avdelningar som kan tänkas ha nytta av denna utbildning. Det bjuds på kaffe och smörgås.

Varmt välkomna!
 

Vad?    JuristPanelen - Den nya dataskyddsförordningen – Vad behöver vi göra?

När?    15:e november i Göteborg & 23:e november i Stockholm

Tid?     Frukost 8.00 - 8.30, Utbildning 8.30 - 11.00 

Var?     Göteborg: MAQS Advokatbyrå, Östra Hamngatan 24, vån 7.

             Stockholm: MAQS Advokatbyrå, Mäster Samuelsgatan 20, vån 10.  

 
Anmälningslänk skickas ut via mail inom kort. Hör av er till SEFS för eventuella frågor om anmälan.