Kalender

Kalendarium

Kalendariet ger dig en översikt över Sponsrings & Eventföreningens olika aktiviteter och utbildningar. Du som är medlem har även möjlighet att själv lägga upp egna evenemang i kalendern (dessa visas då i ljusblått, SEFS-aktiviteter visas i mörkblått). För att publicera ett evenemang i kalendern, logga in i rutan till höger och klicka sedan vidare på länken ”Skapa innehåll”.
Månadsöversikten är begränsad till att visa två evenemang per dag. Klicka på ett datum eller på "dag" i kalenderns övre kant för att se samtliga aktiviteter en viss dag.
SEFS SEFS
Medlem Medlem

måndag, oktober 23 2017

Tid Poster
Hela dagen
 
10:00

Inbjudan till en konferens om Hållbarhet vid evenemang

Bli inspirerad och få stöd i arbetet med hållbarhet vid evenemang! Målet med dagen är att du ska få förståelse för hur du planerar, genomför och förbättrar ditt evenemang med utgångspunkt i hållbarhet. Av kunniga experter får du inspiration och konkreta råd kring hur du jobbar med hållbarhetsaspekter som jämställdhet, klimat, säkerhet och samarbeten. Dessutom får du ta del av framgångsrika koncept från arrangörer som lyckats.


Datum: 23 oktober 2017
 
Tid: 10.00-16.00
 
Plats: Svenska Mässan, Göteborg

 
Ordinarie kostnad: 2 500 SEK (exkl. moms) Lunch, fika och dokumentation från dagen ingår. Du erhåller 1000 kr i rabatt som medlem i Sponsrings & Eventföreningen. Skriv in "SEFS" i meddelandeformuläret vid anmälan så erhåller du din rabatt.
 

Du anmäler dig här. Ange SEFS i meddelande fältet vid anmälan för att erhålla rabatten.