Kalender

Kalendarium

Kalendariet ger dig en översikt över Sponsrings & Eventföreningens olika aktiviteter och utbildningar. Du som är medlem har även möjlighet att själv lägga upp egna evenemang i kalendern (dessa visas då i ljusblått, SEFS-aktiviteter visas i mörkblått). För att publicera ett evenemang i kalendern, logga in i rutan till höger och klicka sedan vidare på länken ”Skapa innehåll”.
Månadsöversikten är begränsad till att visa två evenemang per dag. Klicka på ett datum eller på "dag" i kalenderns övre kant för att se samtliga aktiviteter en viss dag.
SEFS SEFS
Medlem Medlem

onsdag, oktober 11 2017

Tid Poster
Hela dagen
 
08:00

Välkommen på nästa utbildning med JuristPanelen. 

Dagens ämne behandlar information om de nya straffbestämmelserna om mutbrott samt om hur gåvor, belöningar och andra förmåner lagligt får lov att användas.

Ni möter experterna Natali Phalén, generalsekreterare på Institutet mot Mutor, samt advokat Lena Seratelius från ReklamJuridik som tillsammans går igenom regelverket, med särskilt fokus på gränsdragningen mellan en otillåten beteendepåverkande förmån och en tillåten relationsfrämjande (attitydpåverkande) förmån.

Ni kommer under denna JuristPanel även få del av ett stort antal exempel som visar hur situationen ser ut idag och ni får även med er konkreta råd för hur du bäst går till väga för att korrekt bjuda in till ett evenemang.

Bjud gärna in fler kollegor från andra avdelningar som kan tänkas ha nytta av denna utbildning. Det bjuds på kaffe och smörgås.

Varmt välkomna!
 
Vad? JuristPanelen
Var? Brunnsgatan 2, Stockholm
När? 11/10 2017 8:30-11.30
 
 
Anmälningslänk har skickats ut via mail. Hör av er till SEFS för eventuella frågor om anmälan.