Kalender

Kalendarium

Kalendariet ger dig en översikt över Sponsrings & Eventföreningens olika aktiviteter och utbildningar. Du som är medlem har även möjlighet att själv lägga upp egna evenemang i kalendern (dessa visas då i ljusblått, SEFS-aktiviteter visas i mörkblått). För att publicera ett evenemang i kalendern, logga in i rutan till höger och klicka sedan vidare på länken ”Skapa innehåll”.
Månadsöversikten är begränsad till att visa två evenemang per dag. Klicka på ett datum eller på "dag" i kalenderns övre kant för att se samtliga aktiviteter en viss dag.
SEFS SEFS
Medlem Medlem

tisdag, oktober 10 2017

Tid Poster
Hela dagen
 
11:00

"Hela Sveriges VM som ska vara guld värt för alla!”

Så lyder visionen för Skidskytte-VM 2019 som arrangeras i Östersund i mars 2019, när vårsolen står högt och Jämtland firar den femte årstiden.

Vi hälsar dig som medlem i Sponsrings & Eventföreningen varmt välkommen till en inspirerande träff där Håkan Blidberg, Marknads- & Sponsoransvarig på Svenska Skidskytteförbundet och Göran Aadland, partner på More Space delar med sig om nuläget kring VM som arrangeras om drygt 18 månader. Ett extra avsnitt på träffen blir om de värden man vill skapa för partners som vill associeras med spänningen och folkfesten när supportrar från hela världen intar Östersunds Skidskyttestadion.
 
Denna SEFS-träff arrangeras i samband med Möten & Events på Svenska Mässan i Göteborg. Svenska Skidskytteförbundet & More Space bjuder dessutom på lunch. 
 
Vad? Skidskytte-VM 2019, träff i Göteborg
Var? Svenska Mässan Entré 5, Mässans Gata/Korsvägen, Göteborg
När? 10/10 2017 med start kl. 11:40
För vem? Medlemmar i SEFS (inbjudan går ut via mail)
OBS! Begränsat antal platser!