Kalender

Kalendarium

Kalendariet ger dig en översikt över Sponsrings & Eventföreningens olika aktiviteter och utbildningar. Du som är medlem har även möjlighet att själv lägga upp egna evenemang i kalendern (dessa visas då i ljusblått, SEFS-aktiviteter visas i mörkblått). För att publicera ett evenemang i kalendern, logga in i rutan till höger och klicka sedan vidare på länken ”Skapa innehåll”.
Månadsöversikten är begränsad till att visa två evenemang per dag. Klicka på ett datum eller på "dag" i kalenderns övre kant för att se samtliga aktiviteter en viss dag.
SEFS SEFS
Medlem Medlem

måndag, oktober 2 2017

Tid Poster
Hela dagen
 
Before 08:00

Årets seminarium kan som vanligt presentera en lång rad högklassiga talare. Den röda tråden är idrott som motor för kommunal och regional utveckling. Missa inte! Klicka här för programmet!!

08:00

Professionell Idrott
-Idrott som motor för kommunal och regional utveckling-


Som medlem i Sponsrings & Eventföreningen bjuds du härmed in på ett heldagsseminarium om hur du med idrottens hjälp kan stärka utvecklingen av din kommun och region
. Seminariet ger en helhetsbild där idrott, näringsliv och samhälle kopplas ihop för bästa slutresultat.

I Sponsorsoffan kommer vi att ta upp den mycket aktuella frågan om jämställd sponsring och i senare delen av samtalet ändrar vi fokus och tar upp frågor kring samverkan mellan klubb och kommun i Östersund och Leksand, om gemensam utveckling, varumärkesarbete och kommunal sponsring.

Dagen inleds av RF:s ordförande Björn Eriksson. Vi får ministerbesök genom Helene Hellmark Knutsson och den internationelle celebriteten, Gabe Klein som talar om den hållbara staden och idrottens plats i stadsplaneringen. Vi får även het förhandsinfo av Britt Bohlin, som ansvarar för den stora turistutredningen beställd av regeringen.

Som vanligt presenterar Peter Rohmée vår kända ranklista Sveriges främsta idrottskommuner 2017.


För att hitta mer information om dagen och agendan tryck HÄR!


Som medlem får du 1000 kr i rabatt till seminariet och betalar 2450 kr. (ordinarie pris 3450 kr)

Anmäl dig HÄR!

Hoppas att vi ses där!


Tid: 08:00 – 17:00
Plats: Elmia Kongress & Konserthus, Jönköping
Datum: 2 oktober 2017. Förmingel: 1/10.
Arrangörer: Sport & Affärer i samverkan med Destination Jönköping.