Kalender

Kalendarium

Kalendariet ger dig en översikt över Sponsrings & Eventföreningens olika aktiviteter och utbildningar. Du som är medlem har även möjlighet att själv lägga upp egna evenemang i kalendern (dessa visas då i ljusblått, SEFS-aktiviteter visas i mörkblått). För att publicera ett evenemang i kalendern, logga in i rutan till höger och klicka sedan vidare på länken ”Skapa innehåll”.
Månadsöversikten är begränsad till att visa två evenemang per dag. Klicka på ett datum eller på "dag" i kalenderns övre kant för att se samtliga aktiviteter en viss dag.
SEFS SEFS
Medlem Medlem

torsdag, augusti 24 2017

Tid Poster
Hela dagen
 
13:00

Välkommen till Sveriges största evenemang 2017 i Göteborg

EM I RIDSPORT

 

I samband med Sveriges största idrottsevenemang 2017, EM i Ridsport, välkomnar vi dig till en framåtspanande och upplevelserik träff i Göteborg den 24 augusti. Vi startar på Göteborg & Co och tillsammans med Max Markusson, Chef Evenemang Göteborg & Co, Anders Albertsson, Chef Evenemang Got Event och Johan Pagerup, Kommersiellt ansvarig för EM i Ridsport får vi en inblick dels hur Göteborg rustar sig för evenemangsåret 2018 och dels hur man jobbat bakom kulisserna med EM i Ridsport. Efter detta fångar vi upp nuläget kring arenafrågan i Göteborg samt inleder en diskussion om hur staden och dess aktörer kan och bör samverka i framtiden för att regionen skall behålla sin attraktivitet som evenemangs- och mötesstad. Claes Berglund, Projektcompaniet modererar träffen.

 

Efter denna inledning styr vi stegen mot Heden, ett av eventområdena för EM i Ridsport.

Hos huvudpartnern SAAB och deras stora etablering Ridsportens Innovationer, bjuds vi på en spännande presentation om aktiveringen av EM och svensk ridsport i stort. Här passar vi också på att få några ord med Sponsrings & Eventföreningens ordförande Ricky Strandberg och det senaste därifrån. Allt detta serverat tillsammans med en god kopp eftermiddagskaffe och fralla.

 

Träffen avslutas vid Ullevi. Först med en titt på partners aktiveringen vid paviljongen och därefter, för de som vill, så erbjuds ni en biljett till läktaren och kvällens tävlingar i EM i Ridsport.

 

Agenda 24 augusti 2017 - EM I RIDSPORT

13.00 Träffen startar på Göteborg & Co, Mässans gata 8, Göteborg

14.45 ca Promenad till Heden, SAAB och EM i Ridsport

16.00 ca Vi styr stegen till partnerpaviljonen utanför Ullevi.

17.00 ca Slut på gemensamt program. Några av oss fortsätter in på Ullevi och kikar på kvällstävlingarna i EM i Ridsport.

 

Anmäl dig NU för att säkra din plats till denna fullspäckade och givande träff!

 

Du anmäler även om du önskar biljett till kvällen. OBS! Antalet platser är begränsade. Först till kvarn...

 

Varmt välkommen till en träff mitt i årets största evenemang
och med fokus på framtidens arenor och evenemang i Göteborg!