Kalender

Kalendarium

Kalendariet ger dig en översikt över Sponsrings & Eventföreningens olika aktiviteter och utbildningar. Du som är medlem har även möjlighet att själv lägga upp egna evenemang i kalendern (dessa visas då i ljusblått, SEFS-aktiviteter visas i mörkblått). För att publicera ett evenemang i kalendern, logga in i rutan till höger och klicka sedan vidare på länken ”Skapa innehåll”.
Månadsöversikten är begränsad till att visa två evenemang per dag. Klicka på ett datum eller på "dag" i kalenderns övre kant för att se samtliga aktiviteter en viss dag.
SEFS SEFS
Medlem Medlem

fredag, juni 30 2017

Tid Poster
Hela dagen
 
12:00


Jazz i Parken är ett årligt återkommande sommar- och kulturarrangemang som presenteras i olika städer i Sverige med fri entré.

Visionen är att skapa ett jämställt program och möjliggöra interaktivitet mellan publik och jazzvärld. Besökarna kommer utöver att njuta av livemusiken. 

Barnföreställning, konsert, workshop, prova på
- Malmars Makalösa (SE) 

12:00-13:00 konsert
Malmars Makalösa ger åhörarna chansen att upptäcka musikens många ansikten, alltifrån jazz, country och folkmusik till rock, pop och blues. Barnvänlig musik med kvalitet, spelglädje och lekfullhet, kombinerat med underfundiga texter som både små och stora kan känna igen sig i. Publiken inbjuds att delta med sång och rörelser i de medryckande låtarna.

13:00-13:30 workshop, prova på (instrument try-out)
En skaparworkshop för både knoppen och kroppen. Var med och skriv en låt med Malmars Makalösa. 
Tillsammans fångar vi in stundens känslor och låter fantasin koka ihop en bubblande musik- och dansgryta kryddad med jazziga rytmer och färggranna ackord. Hur kommer det låta om just du är med och skapar musiken? Kom och upptäck!

På scen:
14:00-15:00
- Anna Greta Sigurðardóttirtrio (IS/SE) -

Anna Greta Sigurdardottir Trio spelar Anna Gretas stämningsfulla och lyriska musik. Musiken kan beskrivas som melodisk jazz inspirerat av både traditonel folkmusik från Island och av kvinnliga popstjärnor som Björk och Joni Mitchell, med fokus på improvisation och samspel. 

Anna Greta Sigurdardottir - Piano
Peter Danemo - Trummor
Josef Karnebäck - Kontrabass

På scen:
15:30-16:30
- Mimi Terris Quartet (SE) -

Mimi Terris är sångerskan som med sina egna kompositioner blåst nytt liv i den den svenska retrojazztraditionen. Hennes personliga texter och melodier tar med lyssnaren på en resa inåt, där hon med charm och skarpsinne behandlar stora teman som kärlek, sorg och längtan. På Jazz i Parken 2017 får lyssnaren både höra sånger från hennes kritikerrosade album Flytta Hemifrån, och hon presenterar även helt nytt material från det kommande albumet Den Stora Skalan.

Mimi Terris, sång
Måns Persson, gitarr
Simon Petersson, kontrabas
Kristoffer Rostedt, trummor

Hashtag #jazziparken

Mer information om programmet och mycket mer kommer!

Besök vår hemsida för mer information: www.jazziparken.se

Vi ses i parken!

Jazz I Parken görs i samarbete med: SOMMARUNDERHÅLLNING

Med stöd av:
GÖTEBORGS STAD
MUSIKVERKET
SVENSK JAZZ 
MUSIK I SYD
FOLKETS PARK
GÄVLE KOMMUN, Kultur och fritid
REGION GÄVLEBORG, Kulturutveckling
BILDA STUDIEFÖRBUNDET
LIRA MUSIKTIDNING
PARKTEATERN 
DJURGÅRDSFÖRENING
JOMFRUIR (IS)
JAZZ PÅ BALDERS PLADS (DK)